Het Jaarcongres SalarisNet gaat veilig door

Voor het Jaarcongres heeft de aangekondigde lockdown slechts zeer beperkt gevolgen.

Het Jaarcongres SalarisNet gaat veilig door

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen afgekondigd om coronabesmettingen in te dammen. Voor het Jaarcongres SalarisNet op 25 november heeft dit gelukkig geen nadelige gevolgen. Het congres kan binnen de gestelde regels op een veilige en verantwoorde manier doorgaan in het Beatrixtheater in Utrecht.

Over de locatie en de veiligheid

Het Jaarcongres SalarisNet wordt georganiseerd in het Beatrixtheater in Utrecht. Op die locatie bestond al de plicht om een QR-code te tonen voor toegang. Het event is bovendien om 17.00 uur afgelopen en blijft met ongeveer 200 deelnemers ver onder het maximale aantal personen van 1250 personen dat per ruimte aanwezig mag zijn. Bovendien worden de stoelen in de plenaire zaal ruim neergezet en is ook tijdens de pauzes gemakkelijk voldoende afstand te houden. Ook wordt er voorzien in ontsmettingshandgel.

De locatie van het Jaarcongres SalarisNet, het Beatrixtheater in Utrecht, is ruim opgezet en goed geventileerd. De locatie volledig toegerust om bij de ingang de coronatoegangspas en identiteitsbewijs te checken en voldoet daarmee aan de voorwaarden die door de overheid bij zakelijke evenementen worden gesteld. SalarisNet en partners hebben er alle vertrouwen in om een veilig event te kunnen houden en hebben daarom besloten om het evenement op 25 november door te laten gaan.

Over het Jaarcongres SalarisNet

Onze topsprekers bespreken de turbulente tijden van 2021 en stomen u klaar voor 2022.

Wij nemen u mee in in alle recente en toekomstige ontwikkelingen die voor u als salarisprofessional van belang zijn zodat u up-to-date bent en een kickstart heeft voor 2022!

  • Vergroot u uw vakkennis met betrekking tot o.a. het belastingplan 2022, loonheffing, sociale zekerheid, pensioen en arbeidsrecht;
  • Bereidt u uw professionele netwerk uit;
  • Kunt u PE punten/uren toevoegen aan uw PE dossier.