Lees dit even: veranderingen op SalarisNet.nl

Beste lezers, deze week verandert er iets op SalarisNet.nl. Al jaren schrijven we over het mooie vak van salarisprofessionals. Vroeger was dat alleen in een tijdschrift, tegenwoordig ook steeds meer online. Deze online artikelen zijn grotendeels gratis beschikbaar op onze website. Dat gaat veranderen.

Lees dit even: veranderingen op SalarisNet.nl

Wellicht heeft u al gemerkt dat het nieuws niet meer zoals vanouds online te lezen is zonder registratie of abonnement.

Registratie van leesprofiel

Vanaf 1 juli krijgt elke bezoeker het verzoek zich eerst te registreren, voordat hij of zij een artikel kan lezen. Dat registreren is gratis. Geregistreerde lezers krijgen elke maand twee nieuwsartikelen gratis. Door die registratie leren we onze lezers beter kennen en kunnen we gerichte aanbevelingen doen op basis van het leesprofiel.

Abonneren kan ook

Bent u geabonneerd op Salaris Magazine of SalarisNet Pro? Dan heeft u onbeperkt toegang tot alle online artikelen, zowel het nieuws als de verdiepende artikelen. Ook kunt u bij de whitepapers, tools en voorbeelddocumenten komen. Op basis van uw abonnement op Salaris Magazine heeft u recht op één persoonlijk online account en dus onbeperkt toegang. U hoeft alleen uw account maar te activeren. Hiervoor kunt u eventueel contact opnemen met de klantenservice.

En er is meer voordeel. Naast exclusieve toegang tot alle online artikelen en handige voorbeelddocumenten, staat met een abonnement ook nog dit tot uw beschikking:

  • korting op opleidingen en events;
  • Salaris Magazine, digitale editie;
  • Gratis uw arbeidsrechtelijke vragen stellen.

Met één keer inloggen en tegen een voordelig tarief kunt u dus bij alle content die we maken.

Community

SalarisNet is het platform voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met arbeidsrecht, loonzaken, oudedagsvoorzieningen, veranderende wet- en regelgeving en werknemerszaken. We hopen met onze content al deze werkgevers, salarisprofessionals en hr-specialisten zo goed mogelijk te helpen! Dat willen we blijven doen: om jullie te ondersteunen en het vak het podium te geven dat het verdient.

Lees meer over