Opleidingen

Kennisdag Pensioen in de Salarisadministratie

De gevolgen van het nieuwe pensioenakkoord

Dankzij het pensioenakkoord staat het pensioen weer volop in de aandacht. De komende tijd zal er met de nieuwe wet- en regelgeving veel veranderen voor de salarisprofessional.

Tijdens de Kennisdag Pensioen in de Salarisadministratie op 8 juli 2021 word je door onze topexperts meegenomen in het huidige pensioensysteem, de ontwikkelingen van pensioenregelingen en pensioenzaken die zich voorzien in de periode tussen indiensttreding, uitdiensttreding en pensionering.

Na deze dag ga je naar huis met een stevige hoeveelheid basiskennis rond pensioenen en pensioenadministratie. Je weet over welke aspecten van het pensioen je de komende tijd na moet denken rond en wat je moet doen als wetgeving op relevante punten verandert.

Als dank voor jouw deelname, ontvang je een gratis 3 maanden abonnement op SalarisNet PRO.

Zien wij je ook op 8 juli? Meld je nu aan.

Kennisdag Pensioen in de Salarisadministratie

Kennismiddag arbeidsrecht in de salarisadministratie

Het zijn turbulente tijden binnen het arbeidsrecht voor salarisprofessionals. Tijd om even bij te praten.

Tijdens de kennismiddag Arbeidsrecht in de Salarisadministratie op 6 oktober 2021 word je door de arbeidsrechtspecialisten van Marxman Advocaten meegenomen in de meest recente thema’s in het arbeidsrecht. Praktisch van insteek, actueel en interactief zijn de steekwoorden van deze dag.

Na deze kennismiddag heb je een overzicht van de actualiteiten in het arbeidsrecht, ben je bijgepraat over de eerste effecten van de WAB (met name de i-grond) en de wet DBA en weet je wat er is gebeurd rondom de eerste vaststellingen van de NOW.

Daarnaast bouw je een stevige basiskennis rond dossieropbouw op, krijg je tips & tricks over ‘de zieke werknemer’ en kun je natuurlijk jouw eigen vragen stellen.