Kennisdag Pensioen in de Salarisadministratie

De gevolgen van het nieuwe pensioenakkoord

Dankzij het pensioenakkoord staat het pensioen weer volop in de aandacht. De komende tijd zal er met de nieuwe wet- en regelgeving veel veranderen voor de salarisprofessional.

Tijdens de Kennisdag Pensioen in de Salarisadministratie op 8 juli 2021 wordt u door onze topexperts meegenomen in het huidige pensioensysteem, de ontwikkelingen van pensioenregelingen en pensioenzaken die zich voorzien in de periode tussen indiensttreding, uitdiensttreding en pensionering.

Na deze dag gaat u naar huis met een stevige hoeveelheid basiskennis rond pensioenen en pensioenadministratie. U weet over welke aspecten van het pensioen u de komende tijd na moet denken rond en wat u moet doen als wetgeving op relevante punten verandert.

Als dank voor uw deelname, ontvangt u een gratis 3 maanden abonnement op SalarisNet PRO.

Zien wij u ook op 8 juli? Meld u nu aan.

Kennismiddag arbeidsrecht in de salarisadministratie

Het zijn turbulente tijden binnen het arbeidsrecht voor salarisprofessionals. Tijd om even bij te praten.

Tijdens de kennismiddag Arbeidsrecht in de Salarisadministratie op 6 oktober 2021 wordt u door de arbeidsrechtspecialisten van Marxman Advocaten meegenomen in de meest recente thema’s in het arbeidsrecht. Praktisch van insteek, actueel en interactief zijn de steekwoorden van deze dag.

Na deze kennismiddag heeft u een overzicht van de actualiteiten in het arbeidsrecht, bent u bijgepraat over de eerste effecten van de WAB (met name de i-grond) en de wet DBA en weet u wat er is gebeurd rondom de eerste vaststellingen van de NOW.

Daarnaast bouwt u een stevige basiskennis rond dossieropbouw op, krijgt u tips & tricks over ‘de zieke werknemer’ en kunt u natuurlijk uw eigen vragen stellen.