Congressen

Personeel & Salaris Vakdag 2021

In één dag op de hoogte van alle wijzigingen per 1 januari 2022

Op dinsdag 28 september hoor je alle wijzigingen per 1 januari 2022 op het gebied van loonheffingen, sociale zekerheid, pensioenen, arbeidsrecht en mobiliteit. Onze vakexperts bespreken het gehele scala aan maatregelen die op Prinsjesdag bekend worden gemaakt. Zij nemen je mee langs de aandachtspunten die voor je belangrijk zijn. Een echte kennisdag met het actuele overzicht van de wet- en regelgeving.

Schrijf je nu alvast in voor de Personeel & Salaris Vakdag op 28 september 2021!

Personeel & Salaris Vakdag 2021

Jaarcongres SalarisNet 2021 -Learn, Connect & Experience

Op 25 november 2021 nemen topsprekers je mee in alle recente en toekomstige ontwikkelingen die voor je als salarisprofessional van belang zijn. Start goed in 2022 en kom naar het Jaarcongres SalarisNet.

Wat kun je verwachten op het Jaarcongres SalarisNet?

  • Learn - Doe kennis op over alle actuele ontwikkelingen die voor de salarisprofessional van belang zijn en krijg handvatten om hier concreet mee aan de slag te gaan.
  • Connect -Stel jouw vragen aan onze experts met Buzzmaster of tijdens de meet & greet en maak contact met standhouders en mede salarisprofessionals op de beursvloer.
  • Experience - Ervaar waarom het Jaarcongres Salarisnet ieder jaar zoveel trouwe bezoekers trekt. Afgelopen editie is door deelnemers beoordeeld met een 8 en door de commissie EPE van het Nirpa met een Excellent!