Personeel & Salaris Vakdag 2021

In één dag op de hoogte van alle wijzigingen per 1 januari 2022

Op dinsdag 28 september hoort u alle wijzigingen per 1 januari 2022 op het gebied van loonheffingen, sociale zekerheid, pensioenen, arbeidsrecht en mobiliteit. Onze vakexperts bespreken het gehele scala aan maatregelen die op Prinsjesdag bekend worden gemaakt. Zij nemen u mee langs de aandachtspunten die voor u belangrijk zijn. Een echte kennisdag met het actuele overzicht van de wet- en regelgeving.

Schrijf u nu alvast in voor de Personeel & Salaris Vakdag op 28 september 2021!

Jaarcongres SalarisNet 2021 -Learn, Connect & Experience

Op 25 november 2021 nemen topsprekers u mee in alle recente en toekomstige ontwikkelingen die voor u als salarisprofessional van belang zijn. Start goed in 2022 en kom naar het Jaarcongres SalarisNet.

Wat kunt u verwachten op het Jaarcongres SalarisNet?

  • Learn - Doe kennis op over alle actuele ontwikkelingen die voor de salarisprofessional van belang zijn en krijg handvatten om hier concreet mee aan de slag te gaan.
  • Connect - Stel uw vragen aan onze experts met Buzzmaster of tijdens de meet & greet en maak contact met standhouders en mede salarisprofessionals op de beursvloer.
  • Experience - Ervaar waarom het Jaarcongres Salarisnet ieder jaar zoveel trouwe bezoekers trekt. Afgelopen editie is door deelnemers beoordeeld met een 8 en door de commissie EPE van het Nirpa met een Excellent!